fredag 4. mai 2012

framgang!

Nå begynner det å skje ting! Det er utrolig deilig å begynne å se enden på denna galskapen.. da vi kjøpte huset i november 2010 så det slik ut:


Siden den gang har det skjedd utrolig mye! Vi har blant annet revet et pittelite utrolig stygt tilbygg på 15 kvm, på baksiden av huset -og laget et tilbygg i to etasjer istedenfor. Da vi kjøpte huset var vi enige om at planløsningen ikke var den beste, så dette måtte vi gjøre noe meg. Vi har revet hele huset innvendig, og da mener jeg hele! rubbel og bit! og vi har gjort om hele planløsningen slik vi vil ha det! Det er en schvææær jobb, men det blir så bra! (og gubben gjør en fantastisk jobb!!) 


så nå...huset anno april 2012:




Alle vinduer og dører er byttet ut, ny kledning skal på plass (dog om en liten stund) og kjellernedgang er gravd og gjort klar. Der det store vinduet en gang var (inn til stua) er det nå gjort klart for kjøkken. Verandadør er satt inn, klart for ny veranda etterhvert!! 


Innvendig har det skjedd enda mer, og jeg kommer tilbake med bilder derfra.



1 kommentar:

  1. Litt av en jobb! Godt det begynner å nærme seg enden på opppussinga! Det blir spennede å se når huset er helt ferdig! Når blir det, etter sommeren?

    SvarSlett